Елена Кучкова изплака, че повечето мъже не харесват силиконките

Елена Кучкова успя да запази популярността си и след престоя под покрива на ВИП Брадър.

След излизането си от шоуто обаче, тя изплака, че нормалните мъже се стряскат от „направените момичета” и допълни, че модата на силикона е на път да остане в историята. Елена Кучкова изплака, че повечето от мъжете не харесват момичетата със силикон и рядко подхождат сериозно към тях. По принцип на такива момичета се гледа с лошо око. Макар самата тя също да е прибягнала до услугите на силикона, споделя, че според нея мъжете харесват натуралното, естественото и разбира се естетичното. Въпреки всичко, Елена Кучкова заяви, че твърдо подкрепя пластичните корекции, но само, при условие че намесата е умерена и е направена с вкус.

[caption id="attachment_429211" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова изплака, че повечето мъже не харесват силиконките Елена Кучкова изплака, че повечето мъже не харесват силиконките[/caption]

Тя недоумява защо жените с малък бюст да не могат да прибегнат до пластичната хирургия, още повече, ако този факт ги комплексира. Плеймейтката все пак е на мнение, че колкото по-естествена е дадена жена, толкоз по-добре.

Правейки равносметка за участието си във ВИП Брадър, Елена Кучкова смята, че то й е донесло много повече плюсове, отколкото минуси. Към днешна дата плеймейтката използва паузата, в която си отдъхва, за да създаде нов парфюм, който ще носи името й, отбелязва Lifestyle.bg. Запознати разкриват, че ароматът ще следва линията „бонбони”, която е изключително близка до вкуса й. На практика това означава, че парфюмът, който ще носи името на Елена Кучкова ще е със сладникав и тежък аромат. Новият продукт предвидливо ще се появи на родния пазар малко преди Денят на влюбените, пише pik.bg.

Малко след излизането си от ВИП Брадър, Елена Кучкова разкри част от немного известните тайни от живота й. Тя подчерта, че е научена на труд още от ранните й детски години, тъй като майка й рано е останала вдовица. За да изкара джобните си, плеймейтката работила като чистачка на тоалетни в тийнейджърските си години. Тя не се срамува от този факт (а и няма за какво) и гордо заявява, че знае цената на всеки един лев.