Добавила е фамилията на съпруга си с тире към своята 
Бившият народен представител от редиците на „Възраждане“ Елена Гунчева, мина тайно под венчило.

За никого не е тайна, че от известно време насам тя е на нож с лидера на партията Костадин Костадинов. 

През миналата седмица Гунчева решила да узакони дългогодишната си връзка и вдигна тайна сватба. 51-тодишната юристка мина под венчило изненадващо за всички. Тя каза заветното „Да“ на приятеля си Велислав Гривов, с когото отдавна живеят на семейни начала.

запознати издават, че решението й не е случайно, а е породено от факта, че подготвя нов политически проект и за целта се налага да прокламира семейните ценности. До последния момент устатата пловдивчанка криела мястото и датата на сватбата, тъй като не искала събитието да бъде помрачено от появата на папараци и наблюдатели на личното й щастие.

За булчинска рокля Елена Гунчева заложила на нестандартния зелен цвят. Сватбеният й тоалет е изработен от български дизайнер. Тя била категорична, че не желае да споделя с много хора подписа в гражданското, тъй като това е личен акт. Вярвала, че по този начин щастието на младоженците ще е по-дълготрайно.

Бракосъчетанието било извършено в една от църквите в Пловдив от свещеник, близък на новото семейство. За дата на сватбата си младоженците избрали 25 септември. След като минала под венчило, тя е добавила с тире фамилията на съпруга си Гривова към своята. 

За Гунчева това е втори брак. От първия си има син, чиято самоличност и до ден днешен отказва да разкрие в публичното пространство. 
Със съпруга й Велислав се запознали по време на протестите в столицата през лятото на 2020 г.

Първият път, в който имената им бяха споменати заедно бе при инцидент в пещерата Леденика, където Гривов счупил крак и се наложило да бъде извикан екип на Спешна помощ, който да го транспортира до болницата във Враца.
Източник: Уикенд

Елена Гунчева сключи брак тайно (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Елена Гунчева сключи брак тайно (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Елена Гунчева сключи брак тайно (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3