Елен Колева направи елегантно дефилира с новата си визия в светските среди. Бившата актриса е почти неразпознаваема, видът й е подмладен не само със стопените килограми, а и с фината кожа на лицето си. Освен че е отхвърлила поне 10-ина килограма, по кожата на дамата не се забелязва нито една бръчка, а фигурата й е стройна като фиданка. Екстравагантният, но добър вкус на обличане допълнително й придава елегантност и така 37-годишната актриса е бутнала поне 10 години от възрастта си.

Елена Калевска, както вече се представя актрисата, се появи на светско парти елегантно облечена с червена блуза, зелена пола, плътен черен чорапогащник с червени обувки. На главата си носеше зелена барета, която допълнително й придаваше по-младежки вид. Не е ясно на какви интервенции се е подложила, но резултатите са повече от отлични.

Елен Колева се подмлади с космическа енергия

Самата Елен твърди, че се е подмладила от космоенергията, с която напоследък се занимава, но повечето й колежки са скептични. Най-вероятно бившата любовница на Сашо Майонезата си е намерила нов спонсор, който е платил за корекциите й. Колева обаче продължава да реди, че практиките за черпене на космическа енергия й носят желаната младост.

Източник: вестник „Уикенд“