Изкусителката и всестранно развита актриса, поетеса и космоенергетичка Елен Колева се похвали, че се е омъжила, но все още крие кой е женихът и кога точно се е състояла сватбата.

Още в първия ден от новата година, тя написа в социалните мрежи: „Било каквото било. Кака се ожени. Честитаааа 2024-та“.

 

С тези си думи тя хвърли в ступор приятели и почитатели, които си помислиха, че се шегува. На въпроса кой е женихът обаче, тя отговаря, че всеки отговор си има определена цена и ако въпросният човек, който й го задава е готов да я плати, ще му го прошепне в тъмното.

 

Елен Колева се омъжи тайно

Припомняме, че през лятото, актрисата се обясни в любов с думите: „ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с когото се събуждам в събота, правим си кафе и палачинки и всичко в света е наред“.

 

Това, което се знае за половинката й е, че е майстор на арт-фотография, който в социалните мрежи се подвизава с името Валентин Иванов – коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. И двата профила са на столичен артбохем.

 

Така и не става ясно обаче дали се е омъжила за въпросния мъж и дали все още е с него към днешна дата. От няколко години Калевска, както се представя напоследък Елен Колева твърди, че иска да се омъжи. Тази година тя чукна 40 лазарника и очевидно е сбъднала мечтата си, но не е изключено и да се шегува.

 

Репутацията й в гилдията не е добра още от дебюта й в „Шивачки“, когато бе обвинена от колежките й, че е успяла да прелъсти режисьора, който неотдавна се спомина. След това пък се хвана с милионера Александър Найденов, по-известен като Сашо майонезата, а междувременно му кръшкаше с актьора Иво Аръков. После дойде ред на писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола, а сега очевидно има нов мъж в живота й, когото обаче упорито продължава да крие от медиите.

Източник: Уикенд