Елен Колева май съвсем изплиска легена, коментират нейни последователи в мрежата. Особено след като тя се появи там, задавайки следния въпрос - дали, аджеба, ще я посъветват да се хвърли от прозореца?!...

Да, правилно четете. Елен Колева се държи повече от абсурдно от много време насам и това не остава незабелязано за мнозина. Този път обаче тя излезе и с новина, а тя е, че щяла да пише книга. Книга, в която да описва живота си като един скок в тъмната бездна, явно подтикната от мъжете в него.

Колева шокира всички като призна, че за бившите си партньори тя е била като, цитираме - мечка на два крака, на която дават малко бонбонче и евтини гердани и която дърпат за каишката накъде да върви и какво да прави. А мечката продължава да изпълнява като гледа с опулени и предани очи...

След тези шокиращи признания всички се сетиха, че става дума за двама от бившите й вече любовници и най-вече за Сашо Майонезата, който се е държал наистина безобразно с нея. След това Калин Терзийски се опита да я довърши, но самият той едва не се довърши от пиене.

"Тази жена превъртя играта тотално и сега се носи като някакво привидение в мрежите от много време. Втълпила си е, че ще завладява космоса и енергията му. Сега пък и мечка се изкара, от джамовете ще скача... Що не вземе да си намери един нормален мъж, че да се кротне", коментират в мрежите.