Лена Бориславова и Миро Иванов вече са семейство. И то напълно основателно, защото имат това, което е в основата на всяко истинско християнско семейство - едно дете. Да, тяхното е още в корема на Лена, но бременността върви по план и двамата се надяват, че скоро ще гушнат здравото си и чакано бебе.

Много се изприказва за това бебе и особено за бащинството, защото за никого не е тайна, че Ленчето имаше любовна авантюра с Кирил Петков. И колкото и да отричат двамата, редицата фотоси, които излязоха по време на връзката им, говорят повече от достатъчно и нямат нужда от коментар.

Ела се вие превива, мома се с рода прощава: Вижте сватбата на Лена Бориславова и Миро Иванов! (СНИМКИ)

Все пак Лена е сгодена за Миро, носи пръстена му и вече живее за сватбата. Да, сватбата е съвсем скоро и няма да бъде никак претенциозна. Двамата с Мирослав са решили да сключат гражданския си брак преди коремът на Бориславова да порасне много и са категорични, че детето им ще се появи в законно семейство.

Ела се вие превива, мома се с рода прощава: Вижте сватбата на Лена Бориславова и Миро Иванов! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Да не издаваме тайните, но като нищо Лена и Миро ще се вземат още след няколко седмици. Какво толкова има да се подпишат в гражданското?! А ако искат пищна сватба с много гости и прочие, могат да си направят тържеството по всяко време. Идеята да бързат сега е да избегнат всички бумащини и подробности покрай припознаването на бебето, когато се роди. Защото ако нямат брак, работата е по-пипкава", разкриха подробностите за сватбата им близки до тях хора.