Меган Маркъл и принц Хари със стабилен и продължителен брак

Меган Маркъл и принц Хари ще имат второ момченце, прогнозира Мастер Хахан - екстрасенс и представител на африканско племе от магьосници. Според него бракът между принца и бившата актриса ще бъде стабилен и продължителен, защото те са обединени в личните си мераци и страдания. "Хари е свикнал да получава почести, но сега ще му се наложи да стъпи на земята. Но това няма да го откаже от Меган, защото евентуален развод би го провалил завинаги. В тяхното семейство цари пълен патриархат - Маркъл е главата, той - изпълнителят. Това вече не учудва никого. В династията на Елизабет Втора винаги е било така", коментира Мастер Хахан.

Нов живот

Междувременно от "US Weekly" предадоха, че Хари бил изключително доволен от новия си живот в Канада. Неотдавна източници разкриха, че Меган категорично е заявила, че не съжалява за решението си да се оттегли от монархията и изглежда, че принцът е на същото мнение. "Той е много щастлив във Ванкувър и е много по-спокоен. Засега не съжалява за нищо. Приоритетът му е да защити семейството си и е радостен, че се справя със задачата", разкри анонимен говорител през изданието. Но се оказва, че принцът и Маркъл всекидневно провокират бурни емоции в Бъкингамския дворец, въпреки че са на хиляди километри от него. Херзцозите на Съсекс за пореден път разгневиха кралските съветници, които ги обвиниха, че са се отнесли неблагодарно към Двора и че постъпката им да напуснат монархията е истински нож в гърба за Елизабет Втора.

Прищявки

"Семейството направи всичко възможно да угоди на прищявките им - ожениха се както искаха, получиха дома, офиса, парите, екипа и длъжностите, които искаха и всички ги подкрепяха безрезервно. От какво повече биха имали нужда? Те постъпиха адски несправедливо към кралицата, която въобще не заслужава подобно отношение. Семейството прие, че Хари и Меган искат да подходят различно и е готово да им помогне, а те се държат непростимо", заяви анонимен помощник от Двора. Твърди се, че въпреки опитите да се спазва добрия тон и Хари и жена му да бъдат подкрепяни като любими, макар и глезени деца, Елизабет Втора и останалите членове на монархията са изключително разстроени от развитието на събитията. Кралските съветници са убедени, че херцозите са взели решението самосиндикално и не са обсъдили намеренията си с никой друг от семейството.

Тайно бягство

Източник от Двора разкрива за "Дейли Мейл", че Хари и Меган планирали тайно бягството си, докато били в Канада по време на коледната си ваканция. Съпрузите дори възнамерявали да пуснат собствен уебсайт, независим от кралската мрежа, и не споделили плановете си с пиар отдела в Англия. [caption id="attachment_619059" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари с второ момченце сн. Инстаграм/ sussexroyal Меган Маркъл и принц Хари с второ момченце сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] "Всички са шокирани, разочаровани и тъжни от случилото се. Невероятно е колко подло постъпиха. Хари и Меган си мислят, че целият свят е срещу тях и подправят фактите, като изкарват монархията лоша, което е пълна глупост. А защо всичко това трябва да става пред очите на света, само те знаят. Но нямат истинска представа как ще станат финансово независими", заявява втори съветник от  Бъкингам, предават от standartnews.com.