От дни двамата са официално разведени и всеки продължава по пътя си. Те не искат да имат нищо общо един с друг, камо ли да остават в приятелски отношения. Това се отнася особено за Полина Спасова, която взе решението да се разведе с Благой Георгиев и не спира да повтаря, че е крайно разочарована от него.

Доскоро бяхме наясно с това, че Джизъса е чепат характер и щом веднъж разбере, че жената е негова и му е в кърпа вързана, престава да се старае и да я глези. За романтика и дума не можело да става, както разказваше Поли - той дори рождения ден и 8 март не й честитил.

Това, което мнозина не подозираха обаче и което изригна като експлозия сега, е фактът, че футболистът бил гола вода в леглото. И това била една от причините да сменя жените си като носните си кърпи.

Самата велинградчанка признава това пред свои авери и всички се смели дружно на Благой с часове, разкриват присъствали на сеира. Бившата му подробно обяснила как Благо бил така запленен от чара си и увереността, че е магнит за всяка жена, че изобщо не се стараел под чаршафите.

"Та той не знае как да те предразположи, не може да ти достави наслада като на жена, а само гледа да те "мине" по бързата процедура и да свърши той. Да не говорим за френска - изобщо не го бива в това", пет пари не давала Полина, че срива имиджа на женкаря.