Бъдещите амбиции на Меган Маркъл могат да доведат до политическа кариера в следващите години

Решителната  Меган Маркъл е основният двигател, който изгражда "Марката Съсекс", е заявил водещият кралски експерт Джонатан Сасердоти.

Политическа карира

Според думите му 39-годишната съпруга на принц Хари управлява новата империя, която двамата създадоха извън кралското семейство, пише "Mirror". Джонатан Сасердоти смята още, че бъдещите амбиции на херцогинята могат да доведат до политическа кариера в следващите години.

Подобряване на репутацията и популярността по света

Той смята, че Меган Маркъл е била "доста наясно", че омъжвайки се за член на кралското семейство, би подобрила репутацията и популярността си по света. И Сасердоти допълва, че херцогинята е в правото си да се възползва.

Амбиции

В интервю за "Sky news" кралският експерт е заявил, че Меган Маркъл е израснала с големи амбиции и е започнала да ги достига, когато е станала актриса. "Очевидно не е станала страшно успешна актриса, тъй като не е била добре позната по целия свят". "След като се омъжва за принц Хари, Меган се превръща в едно от най-известните и разпознаваеми имена по света, само защото е сключила брак с някого", казва Джонатан Сасердоти. [caption id="attachment_674638" align="aligncenter" width="295"]Според експерт Меган Маркъл се е омъжила за Хари, за да подобри репутацията си сн. YouTube Според експерт Меган Маркъл се е омъжила за Хари, за да подобри репутацията си сн. YouTube[/caption] "Не искам да бъда напълно неромантик - може би тя наистина се е влюбила в принц Хари. Но никой не се жени за кралска особа без да е наясно какво ще последва от това за репутацията и международната му разпознаваемост", казва още експертът, предават от vesti.bg.