Фейк нюз се оказаха слуховете, че Тита е новата държанка на плейбоя и министерски син Калоян Арсенов. Докато жълтите сайтове превъртаха лъжливата информация, дуетната половинка на Слави Трифонов пусна горещо стори в инстаграм заедно с бившия си годеник, ММА-боеца Недко Николов. На фотоса Христина, както е истинското име на изкусителката, гушка малко момиченце, а новата й стара любов държи в мускулестите си обятия малък померан. Надсловът на кадъра е “Love”, гарниран със сърчица.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Тита: Не съм с Калоян Арсенов. Върнах се при Недко, обичам го! 

“Вярно е, събрахме се с Недко. Обичам го”, е написала едрогърдата изпълнителка в чат с приятелки, с което потвърждава, че сърцето й отново е заето. За да скрепят любовта си, Тита и Недко се стягат за “меден месец” в тузарския курорт Миконос, издадоха близки до двойката. Мускулягата вече бил резервирал топ лукс хотел, където с изгората му да се отдадат на романтика и горещи ласки, далеч от очите на клюкарите.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Тита: Не съм с Калоян Арсенов. Върнах се при Недко, обичам го!  - Снимка 2

Миналата година по това време здравенякът обяви пръв раздялата им, но отрече слуховете, че е пребивал и малтретирал певицата. Въпреки, че по същото време тя се появи с бинтована ръка, състезателят се закле, че никога не би посегнал на жена, още повече на пищната красавица, към която още таял страсти.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Тита: Не съм с Калоян Арсенов. Върнах се при Недко, обичам го!  - Снимка 3

Че любовта ръжда не хваща доказва новият развой в отношенията между Тита и боеца. Изкушени от астрологията свързват възкръсналите им чувства с ретроградната Венера, която настъпва на 20 юли т.г. Във времето, когато планетата на любовта обръща своя ход назад, се възпламеняват стари огньове, разделени двойки се събират и хората срещат кармичните си партньори. Е, по всичко личи, че връзката на Тита и Недко е благословена от звездите и няма току така да приключи, прогнозират астролози.