Малката дъщеря на пернишкия бизнесмен Росен Русимов, по-известен като “котарака” или тарторът на митичния кръг “Котараците”, се носи на крилете на любовта с богаташкия наследник на клана Арабаджиеви – Вълчо Арабаджиев-младши, известен като “Малкия Ветко”.

 

Мартина Русимова, която в Инстаграм ползва никнейм Martoshi, качи снимка, на която грее в страстна прегръдка с любимия си мъж на самотен плаж край Созопол. Макар кадрите да са щракнати отдалеч, а светлосенките да правят богатия наследник почти неузнаваем, при леко изсветляване ясно се вижда лицето и осанката на Вълчо. За връзката им се шушука от доста време, а майките на двамата младежи – Екатерина Русимова и Маринела Арабаджиева, редовно качват общи фотоси, от които си личи, че са не просто приятелки, а и бъдещи свати.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Щерката на котарака Росен Русимов оплете в мрежите си Вълчо Арабаджиев

Точно в Созопол, където децата им решиха да демонстрират близостта си, бъдещата свекърва г-жа Арабаджиева развива класно заведение, станало център на софийската бохема и магнит за лъскави лимузини с лачени мацки за декор.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Щерката на котарака Росен Русимов оплете в мрежите си Вълчо Арабаджиев - Снимка 2

Любовта на Вълчо и Мартина пламнала покрай познанството на известните фамилии, но откакто двамата златни младежи консумират връзката си, проблемите на Маринела и Ветко-старши с правосъдието рязко секнали, кълнат се душмани на баровците. Те с право се съмняват, че близкият до предишната власт Котарак е използвал дебелите си контакти за да помогне на бъдещите си сватове да решат тежки казуси с прокуратурата и съда. Припомняме, че малкият Вълчо търка наровете в следствието докато родителите му се укриваха в странство през 2018 и 2019 г.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Щерката на котарака Росен Русимов оплете в мрежите си Вълчо Арабаджиев - Снимка 3

Ексклузивно в razkritia.com! Щерката на котарака Росен Русимов оплете в мрежите си Вълчо Арабаджиев - Снимка 4

Кръгът Котараците, към който принадлежи Росен Русимов, имат 7 фирми – “Ибера Инвест”, “Ибера Строй”, “Ибера Консулт”, “Ибера Девелъпмънт”, “Ибера Пропъртис”, “Ибера Проект” и “Диомекс”. Шест от тях се занимават със строителна дейност и една – с търговия. Именно Русимов владее Южното Черноморие, като почти всички плажни барове са негови – къде лично, къде през подставени лица. Източник на “Новините Днес” обясни, че просперитетът на оядения „котарак” си личи по харчовете – перничанинът е закопал 1 милион евро в супер бърза лодка, и още един милион „евраци” в две ферарита. Бизнесменът, натрупал имането си с криминалните обществени поръчки често посреща и важни гости, сред които висши държавни служители и предприемачи от ранга на Николай Вълканов, боса на любимата строителна фирма на мафията „Mинcтpoй Xoлдинг“ AД, както и банкерката с тъмно минало Петя Славова.