Благой Георгиев празнува едновременно любовта и свободата в Барселона. Там той събира слънчеви лъчи в компанията на магнетичната Ивана Главчева,  разкриват техни постове в Инстаграм. Макар да са се щракнали по отделно на самостоятелни кадри, за никой от приятелското им обкръжение не е тайна, че влюбените гълъбчета са на обща ваканция.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Благо Джизъса и Ивана Главчева се радват на любовта в Барселона

Футболистът финализира развода си преди дни и вече по документи е свободен мъж, макар сърцето му да е заето от жената с главно “Ж” - наследничката и мениджър на една от най-успешните и търсени дентални клиники у нас - V1 Dental Clinic.

 

Джизъса публично се обясни в любов на Ивана преди месец в предаването “На Кафе”. Там чаровникът разказа, че за пръв път в живота си е срещнал дама, която съчетава природна красота, интелект, изискани обноски и бизнес нюх.

 

Ексклузивно в razkritia.com! Благо Джизъса и Ивана Главчева се радват на любовта в Барселона - Снимка 2

Красавицата е дъщеря на рап легендата Ванко 1 и заедно с братята си менажира денталната клиника V1 Dental Clinic. От публикациите в Instagram профила на клиниката @v1_clinic често виждаме в действие най-малкото дете на Ванко 1 – Ивана зад регистратурата, където съблюдава за коректното попълване на всички декларации от страна на десетките пациенти на ден, идващи от цяла България. По този начин Ванко 1 бил сигурен, че няма да има недоразумения, които да уронят престижа на клиниката.

 

Е, явно е дошло време за ваканция и вместо на рецепцията, красивата пловдивчанка събира тен в Барселона с влюбения Благой.