Светлана Гущерова онемя и едва не изпадна в несвяст от това, което й сервира мъжът й Християн Гущеров. Да си признаем, ако не го бяхме видели с очите си, нямаше и да повярваме, защото от години познаваме сина на Добромир Гущеров като сдържан мъж, който не обича да дава гласност на емоциите си. Еле пък публично...

Е, Християн определено ни изненада, а Светлана със сигурност е ревала с глас, защото обикновено тя е тази, която му се обяснява пред хората. Дали му се е разсърдила за това, дали се е "тръшнала", че иска повече показна романтика, или му е дошло отвътре, не знаем. Но ето какво качи Хрисито, като тагна Светлана в поста си.

Ексклузивно: Светлана Гущерова е в шок! Вижте какво направи Християн! (МНОГО СНИМКИ)

Гущеров пусна в стори кратко видео от Тик-Ток, в което огромният сър Антъни Хопкинс обяснява на дъщеря си (разбира се, откъс от филм), как животът не е нищо без любов.

Ексклузивно: Светлана Гущерова е в шок! Вижте какво направи Християн! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

"Трябва да намериш любовта, да намериш някого, в когото да се влюбиш, по когото да полудееш, както и той по теб. Трябва да изживееш тази магия, тази страст, това чудо, защото, миличка, ако не опиташ, ако не го направиш, значи изобщо не си живяла...", говори Антъни Хопкинс, а заедно с него Гущеров говори на съпругата си.

Ексклузивно: Светлана Гущерова е в шок! Вижте какво направи Християн! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Е, след този изблик на гореща любов, как да не му родиш четвърто дете, а?!