Синът на Алекс Богданска и Даниел Петканов по спешност в Пирогов!

Ужасен инцидент се разигра със сина на Алекс Богданска и вече бившия й съпруг Даниел Петканов преди часове. Малкият Габриел бил на детската площадка с баща си и се люлеел на люлка, когато паднал от нея много лошо. Лудия репортер се кълне, че изпуснал детето от очи само за миг, но така стават белите. Моментално го грабнал и го отвел в Пирогов, където му направили преглед и снимка.

Ексклузивно: Синът на Алекс и Дани със счупена ключица в Пирогов! (Богданска си гледа кефа в Гърция - СНИМКИ)

За жалост станало ясно, че падането изобщо не е леко, а малчуганът си е счупил ключицата и ще трябва да му бъде сложена ортеза. Оттам пък започнали допълнителни ядове с плача и виковете на детето, което хем го боляло адски, хем не давало да му бъде поставена ортезата. Петканов съобщи това в нета като благодари на лекарите за вниманието към сина му.

Ексклузивно: Синът на Алекс и Дани със счупена ключица в Пирогов! (Богданска си гледа кефа в Гърция - СНИМКИ) - Снимка 2

Видимо Даниел е проявил безотговорност като е оставил Габриел без постоянен надзор, но ако се питате къде е била през това време майката, ще ви кажем - в Гърция на почивка. Самата Александра пусна стори, което бе повече от потресаващо. На него тя се кефи в клуб на Миконос и с цялата си наглост благодари на бившия си за бързата му реакция.

По думите й, благодарение на Даниел, детето било добре и тя щяла спокойно да си продължи почивката... Е, това преля чашата на стотици в нета, които я направиха на нищо и с право. "Как може детето ти да го боли, а ти да си тресеш задника на майна си, ма?! Пълен изрод си! Петканов се оказа в пъти по-читав. Малоумни селянки такива", гневят се в мрежата.