Силвия Петкова и Зоран Петровски сложиха край на връзката си!

По-голям светски шок нямаше как да има! Преди часове Силвия Петкова обяви официално края на връзката й със Зоран Петровски. И не, не е първи април, така че тя го направи напълно сериозно. Двамата, които плакаха и се кълняха в любов съвсем наскоро - след края на Сървайвър, откъдето Зорна излезе победител, днес съобщават, че не могат да живеят повече заедно. И това ако не е бомба, здраве!

"Преди да са ни погнали жълтите медийки, а знам, че това ще се случи и вероятно е нормално, искам да ви кажа, че със Зоран седнахме, говорихме и решихме да прекратим взаимното си съжителство, за да дадем път на нашето прекрасно приятелство, което остава и винаги ще бъде живо и за двама ни. Още повече, че имаме и нашето вълшебство, прекрасния ни син. За раздялата ни причина няма, понякога така се случва в живота", заяви Силвия Петкова.

Разбира се, едва ли вярвате, че са се намерили идиоти, които да се вържат на нелепицата, че доскоро влюбени, семейни хора са се разделили без причина. Очеизвадно е, че причина има и тя определено е сериозна. Зоран и Силвия са били дълги години приятели, преди да се влюбят, а сина им е заченат само месец след първата среща.

Мнозина мислят, че става дума за най-баналното нещо като изневяра и то от страна на Зоран, но тепърва разкритията ще излизат наяве. До момента той не се е произнесъл по темата, като вероятно и за това има причина.