От години вече са заедно Николета Лозанова и най-голямата й любов в лицето на Ники Михайлов. Както самата тя неведнъж е признавала, той е първата й и истинска любов, за която е страдала, плакала, но и е била най-щастлива. След дългогодишна раздяла навремето (в която бе бракът й с Валери Божинов), двамата пак се събраха, а нещата вървят като по мед.

Ексклузивно: Ще стават ли родители Николета Лозанова и Ники Михайов?! (ето как се издаде тя - СНИМКА)

С едно само изключение, а именно, че все още нямат общо дете. Знаем, че Ники се грижи като баща за щерката на Николета - Никол, но за всички е ясно, че ще е абсурдно такава любов като тяхната да остане без плод. Е, ето, че самата Лозанова загатна, че май е дошло времето за въпросния плод.

Двамата с Михайлов пуснаха снимка, на която са прегърнати, но той нежно е сложил ръка на коремчето й. А самата НиЛо е написала над фотото, че това е любовта. "Това е любовта" - за какво най-вече може да се каже, ако не за детето, което и двамата очакват.

Всъщност липсата на общ наследник толкова време накара мнозина да се замислят и да се родят слухове. Едни смятаха, че Ники може да има репродуктивен проблем, други бяха убедени, че Лозанова не иска да разваля вече фигурата си, но къде е истината, те си знаят.

А дали реално тя вече е бременна, ще чакаме сама да ни разкрие.