Страшен скандал се развихри днес около чалга дивата Мария, а големият въпрос е дали тя ще се яви в понеделник на лайфа в "Като две капки вода". Причината е, че Мара Отварачката пропусна репетиции, заради огромен личен проблем. А именно - избягала е от дома на Мирослав Соколов с писъци и в момента проблема й не е имитацията, а намирането на покрив.

Всичко се разиграва преди два дни, когато чалгарката категорично се изнася с все багажерии от дома на доскорошния си любим. Разбира се, заедно с нея е и дъщеря й Марая, която какво ли не видя и не преживя покрай мъжете на майка си.

Мария е твърда, че повече няма да се върне в жилището на Мирослав, но не обяснява какво точно се е случило. Е, не е трудно да се досетим, че вероятно той пак е вдигнал тежката си ръчица и я е стоварил върху няма и 40-килограмовото тяло на Марчето. Сефте... Двамата имат навика да се бият, псуват и ритат като каруцари, за което самата тя официално е споделяла.

Но този път е вероятно да се е случило нещо много по-шокиращо, за да си стигне тя куфарите и то точно, когато има толкова сериозни ангажименти в "Капките". Мария засега е на хотел, но й трябва спешно нещо друго, защото не е в състояние да плаща луди пари всяка вечер, разкриват източници.

Източник: Crimesbg.com