Влюбена до уши. За първи път. В най-готиния пич на света. Това призна шампионката по карате Ивет Горанова и то го направи пред цяла България, по време на лайфа на "Денсинг старс" снощи. Само можем да си представяме до каква степен е хлътнала чаровницата, за да се осмели на подобно нещо. А и да признае, че въпросният мъж няма идея, че тя го обича, но се надява скоро да разбере...

Е, ние вече разбрахме. Разбрахме кой е избраникът на Ивет и това е Емил Милков - известният треньор по плуване. Емил е на 39 години и е ерген, а Ивет наскоро навърши 24 лазарника като най-после се престраши да го покани на тържеството си.

Двамата с Емил се познават отдавна, но отскоро започнали да се сближават и Горанова се влюбила до ушите. Близки до нея от известно време насам я съветват да бъде по-смела и да разкрие емоциите си, защото Милков може да се притеснява от разликата в годините им и да не смее да й се разкрие.

Ивет Горанова обаче също е срамежлива и това е обяснимо, тъй като де факто досега е нямала гаджета. Тя лично призна това преди старта на формата като заяви, че много иска да срещне любовта и да си намери приятел.

"Тези двамата много си отиват, дори си приличат визуално. Вижте ги - със сходни ведри усмивки са и имат много добро излъчване", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com