Дъщерята на Христо Стоичков за първи път проговори за най-коментираната тема от дни, а именно - сватбата й и бебето, което очаква. Както знаем, Мика Стоичкова е полудяла от любов, откривайки я в лицето на половинката си Мартин Трайков.

Днес тя най-накрая повдигна завесата около личния си живот и призна - да, сватба ще има и то съвсем скоро, след само 19 дни. "Когато си разбрал, че копнееш да прекараш остатъка от своя живот с някого, то искаш този остатък да започне възможно най-скоро. Затова - още 19 дни!", щастливо сподели тя.

И добави, че сватбата няма да е голяма и разточителна, събираща стотици гости, а ще е просто малко и уютно тържество, на което ще присъстват само най-близките до тях хора.

"Не искам пищни и зрелищни спектакли. Стига ми да съм с хората, които обичам и ме обичат, защото осъзнах, че щастието не иска показност и обича тишината", казва Мика.

Стоичкова обаче попари жадните за клюки като отрече да е бременна. "Не чакам бебе, просто ще се оженим. А за другото има време. И то ще дойде", казва тя.

Не е ясно и къде ще бъде меденият месец на двойката, но наскоро те се уединиха в тихо кътче в романтична Гърция.

Източник: Crimesbg.com