Чалга дивата Мария проговори за побоя, който мъжът й Мирослав Соколов й нанесъл на 21 март. Това е буквално преди броени дни, когато тя все пак успява да се измъкне и да се обади в полицията, а униформените моментално закопчават насилника. Миро Дзвера в момента е в ареста и чака да разбере дали ще го пуснат под гаранция.

Скандалът избухнал в дома им, като съседите станали свидетели на силни кавги, последвани от виковете и писъците на Мария. Източници коментират, че това не е първият път, в който Миро посяга на певицата, но явно е било най-зловещо и тя е решила да търси помощ.

"Да, вярно е, не отричам", каза преди малко Мария за Нова Телевизия, но отказа да разкаже пълните подробности за случая. "Само ще кажа, че съм добре в момента, но искам да си дам малко време. Трябва да осмисля нещата и не искам да говоря преди това", обясни певицата.

Припомняме, че Мирослав Соколов е третият съпруг на Мара Отварачката, която се кълнеше в него и тръбеше наляво и надясно какъв мъжкар бил. Те ти, булка, Спасовден...

"Браво! Муцка! Хайде сега пак момите от село като Марийка, да излязат и да кажат, че искат "мъжкари". На ви мъжкари, селски пръчки! Доволни ли сте?! Пак такива ли ще търсите", скочиха с коментари в социалната мрежа.