“Няма нужда да правя тест за бащинство” - така с усмивка отвърна Лена Бориславова на журналистически въпрос кога най-сетне ще разсее подозренията, че баща на дъщеря й е шефът на “Промяната” Кирил Петков, с когото многократно бяха засичани на интимни рандевута. Нещо повече - година преди тя да забременее (уж от най-добрия му приятел Миро), двамата бяха заснети в долнопробна секс квартира, наета през airbnb, а Петков коцкарски опипваше задните й части на прословутия “парапет”, какъвто всъщност там нямаше.

За да е още по-цинично, в напреднала бременност Лена и Кирил бяха заснети да влизат в храм-паметника “Александър Невски” - точно като двама бъдещи родители, дошли да измолят благословия за бъдещата си рожба. Ден по-рано двойката беше щракната да се гледа влюбено на лежерен обяд в закътана кръчма в полите на Витоша. Компания им правеше бащата на експремиера, известен като Татко Петко, който бил чуван да твърди, че Бориславова е снаха-мечта, за разлика от канадката Линда, въпреки че последната роди три дъщери и достойно стои до разхайтения си мъж в най-тежките в имиджово отношение моменти за него, особено в разгара на парапетната сага.

 

Не друг, а майката на официалния й годеник Мирослав, пък я натири през лятото на 2022 г., забранявайки на синчето си да посрамва фамилията с такава никаквица. Постъпката на възрастната дама е била мотивирана именно от разкритията, че Лена слага рога на момчето й с Кики.

 

Излишно е да казваме какви огромни пукнатини зейнаха в брака на Петков и Линда след секс скандала и особено след разкритията, че благодарение на креватната си гимнастика, Бориславова се е офайдосала с тлъст договор от ББР.

 

В контекста на всичко, казано до тук, нахалният отговор, че от тест за бащинство на малката Деа нямало нужда, е най-малкото достоен за презрение и присмех. Всъщност е откровена наглост към съдбите на две семейства. Най-вече към съпругата на Киро и към родителите на Миро, който прочие още чака Лена да насрочи дата за сватба, че онзи годежен пръстен, който й подари през 2022 г., вече хвана ръжда.

 

Как Бориславова се измъкна от въпросите за делата, по които трябва да дава обяснения, гледайте ексклузивно в репортажа на “Свободно слово”.

Източник: svobodnoslovo.eu