Кирил Петков за пореден път шокира масовата публиката. Явно все около слабините се върти слабото му място. Този път съпредседателят на „Продължаваме  Промяната” се яви в изборната секция с… разкопчан дюкян.

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

На няколко кадъра се вижда пределно ясно, че докато упражнява правото си на глас и раздава широки усмивки на членовете на избирателната секция, дънките на Петков са широко разкопчани.

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

По нищо не личи обаче той да се чувства смутен от този факт. "Явно пак някъде е палувал", лаконично коментираха свидетели на вота му. 

 

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

 

Технически проблем с машина за малко да попречи на премиера Николай Денков да упражни правото си на вот на втория тур на местните изори. 

Точно преди министър-председателя възрастна жена опита да подаде гласа си на машина, но се оказа, че разписката ѝ не беше разпечатана.

Въпреки техническата неизправност Денков все пак успя да гласува на машината. 

"Гласувах за европейска, модерна столица, каквато трябва да е София", коментира той, след като упражни правото си на вот. И подчерта: 

ЕКСКЛУЗИВНО! Кирил Петков гласува с разкопчан дюкян, а на Денков се падна развалена машина за гласуване (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

"Техническите проблеми, които виждаме, са от недобрата координация между институциите, особена е отговорността на ЦИК. След вота трябва ясно да се постави въпросът как връщаме доверието в изборния процес.

Излезте и гласувайте", призова премиерът. 

Източник: lupa.bg