Сензацията на годината - в това искат да се превърнат Светлана Гущерова и Християн Гущеров, които за сефте дават интервю заедно в национален ефир. За първи път и двамата ще покажат децата си като в студиото заедно с тях ще е малката им дъщеричка Валентина.

Светлана все се заричаше, че чуждо око няма да види децата й никога, но ето на - скандалните разкрития за семейството й преди месеци я накараха да забрави обещаното и да извади детето на показ, при това най-малкото. Ясно е, че Гущерови искат да събудят симпатии към себе си и затова са се решили на тази крачка.

Те сядат срещу Алекс Сърчаджиева тази събота, където така нареченият Мечо не само ще говори за любовта си към екс плеймейтката, а и ще разкрие истината за баща си и отношенията си с него.

Гущеров дори ще се просълзи и ще признае, че татко му не иска да вижда и него, и внуците си, а той е много тъжен от този факт, защото го обича и копнее за близост. Разбира се, Хрисито ще представи своята Светлана с ореола едва ли не на светица, но зрителите далеч не са толкова прости.

"Ще се мъчат да ни правят на канарчета, но няма да им се получи. Поредната сълзлива и лъжлива историйка", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com