Асен Блатечки остави в миналото си и Катерина Горанова, а вече и Диляна Попова. Разбира се, актьорът поддържа нормални отношения с майките на двете си деца, за които продължава да се грижи морално и финансово. Но иначе високо цени свободата си и възможността да бъде с всяка, с която си поиска.

Ексклузивно: Ето я новата на Асен Блатечки! (забърса поредната красавица - МНОГО СНИМКИ)

Преди часове гръмна бомбата за поредната красавица, която мачото на родното ни кино е забърсал. Въпросната безспорно е симпатяга, макар да изглежда видимо по-изкуствена и "намазана" с грим от Диляна. Абе, малко кифлее, но Блатечки явно си я харесва - няма да се жени за нея, я...

Ексклузивно: Ето я новата на Асен Блатечки! (забърса поредната красавица - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Близки до актьора разкриха, че с мацката са заедно твърде отскоро, ако под "заедно" може да се има предвид приятно прекарване и джиджи-биджи под завивките. Но Асен отдавна е заявил, че не му е до сериозни връзки и не иска да си слага хомота още веднъж.

Ексклузивно: Ето я новата на Асен Блатечки! (забърса поредната красавица - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Така като го гледаме на фотосите, добре си живее, че и оттатък. Компанията видимо се е понаквасила, нали е в бар, ухилени до уши, че и леко в точка гледат на второто фото...

"Кой като него, бе! Кой е тоя мъж, дето ще седи до полата на една жена, след като толкова много го искат?! Само дето като поодъртее още малко, друга песен ще запее", коментират в нета.