"Ергенът" - 2, който ще се излъчи тази пролет по Би Ти Ви, няма да има нищо общо с първия сезон на формата. Най-вече заради това, че Евгени Генчев, който "наследи" Виктор Стоянов, се върна вече в България... влюбен до уши. Това разкриха източници от кухнята на шоуто като довериха, че чувствата този път са истински и нямат общо с никакъв сценарий.

Знаем, че по правило всеки ерген може да не подарява пръстена на победителката в предаването, както направи и Виктор Стоянов с рускинята Виктория Капитонова. Тя спечели формално, но двамата не прекараха и ден заедно след това.

Не така обаче са се стекли обстоятелствата за Евгени Генчев. Пианистът, който е интелигентно и културно момче, се влюбил до уши в една от участничките, която също го запленила не с визия, а с цялостния си образ. Кое е момичето, ще запазим в тайна до началото на формата.

Снимките на "Ергенът" свършиха преди броени дни и всички вече са си тук. Друг е въпросът дали Евгени и избраницата му ще останат заедно през идните месеци, докато започне излъчването на сезона.

"Едно е да си там, в Бодрум, друго е да останете сами в реалния живот. Всички емоции, снимки, светлини, прожектори ги няма и де факто опознавате себе си много по-добре. Понякога обаче това може да им се стори сиво и скучно, а магията да отлети. Ще видим как ще се стекат нещата", коментират източниците.