Ексклузивна новина за задържането на Тодор Давидов - Гринго гръмна преди минути. Да, това е мъжът на Софи Маринова - бившият й мъж или настоящият, вече не можем да определим, защото те постоянно се разделяха и се събираха, и пак се разделяха...

Последно май тя му даде енти шанс и обяви, че не може без него. "Ами много си го обичкам, бе, какво да правя?! Само той ме пали така, страсти има. С друг не ми става такова нещо", типично по своему беше споделила Софка навремето. Ами... какво да я правим, сладурана!

Как ли ще реагира сега обаче, когато "страстният" й любим е показал такива страсти, че е извадил нож и е искал да коли свой познат. Всичко това се разиграва вчера на автомивка в морското градче Айтос, където Гринго случайно се натъква на свой стар познат.

На този познат той имал да връща голяма сума пари и разбираемо, онзи си ги поискал. Гринго не само не му ги върнал, но и моментално измъкнал ножа като го размахал към него и креснал, че ще го разреже така, че ще го раздели на две части.

Очевидци се ужасили и веднага алармирали полицията, която дошла и закопчала по бързата процедура стария си познайник Гринго. Знаем, че той беше задържан още няколко пъти, а дори лежа и опозна затвора в Германия преди време.