Истинска бомба хвърли преди минути Анита на Рачков в мрежата. Навръх Хелоуин тя се показа с традиционен за празника Вси Светии костюм, но изборът му далеч не е случаен. Анита Димитрова посвети трансформацията си на медиите, за всички лъжи, които са изговорени по неин адрес.

Ексклузивно: Анита на Рачков шокира с послание навръх Хелоуин! (виж още + СНИМКИ)

Както виждаме, 23-годишната изгора на Димитър Рачков се е барнала като булка вампир, с което насочва вниманието към постоянните спекулации по темата ще се женят ли с Рачков, няма ли да се женят. А вампирската кръв като нищо е намек за публикациите, че мацката е с комика само, за да му дои парите и славата.

Всъщност Анита може и да недоволства, и да реве от медиите, но не само те, а потребители и дори най-близките хора на Рачков са на същото мнение - че тя е твърде млада за него и би подхождала далеч повече на сина му, отколкото на бащата.

"Ами вижте майка й, бе! Тъщата на Рачков му е набор, да не е и по-млада. Какво ви говори това и представете си какви "дълбокомислени" разговори може да води един 50-годишен мъж с една 23-годишна кифла. Че тя още не знае основни неща от живота, нищо не е видяла, освен молове и джуки... Той е ясно какво ще й предложи, но тя на него какво ще даде, освен едната дупка?!", коментират и до ден днешен мнозина.