Огромна бомба избухна преди минути, когато близки до актрисата Диана Димитрова разкриха името на насилника, който я е пребил преди 5 години. По думите им става въпрос за известния и обичан актьор и режисьор Емил Марков, с когото тя си партнира в сериала "Откраднат живот". Там той е в ролята на доцент Захариев, а тя на доктор Зорница Огнянова.

Припомняме, че преди ден самата Диана Димитрова взриви България с признанието, че е била зверски удряна и унизена от уважаван наш театрал. Посегателството станало по време на снимачния процес и пред погледите на поне 30 души екип.

Диана не пожела да спомене името на мъжа, което накара мнозина да я обвинят, че действа половинчато - уж се бори за правда, а продължава да крие самоличността на извършителя.

След като лъсна името на Емил Марков, стана ясно и че двамата са имали любовна авантюра по времето на скандала, когато актьорът е бил разделен с жена си Албена Павлова. Влюбена до уши в Марков, младата тогава Димитрова се опитала да се сближи с дъщеря му и да я убеди, че тримата трябва да заживеят заедно.

Момиченцето започнало да доверява твърде лични неща за семейството си на актрисата, която, според Емил, опитвала да манипулира щерка му. Именно това била и причината за физическата саморазправа като Марков заплашил Диана, че ако продължи да злоупотребява с дъщеря му, ще си изпати.

Колеги на екранната д-р Огнянова са категорични, че каквото и да е сторила, това не дава право на Марков и на който да да било друг мъж да й посяга физически.

"В такива ситуации е много сложно да определиш къде точно е истината и чия е вината да се стигне дотам", коментират източниците. Днес Димитрова е давала два часа показания в прокуратурата, която се самосезира след поста й в мрежата.