Веселин Маринов и неговата любима Веселина Пеева са заедно вече доста време, въпреки прогнозите, че връзката им ще трае колкото сняг през март. Явно обаче трубадурът се влюби наистина в бившата сервитьорка от Добрич, която пък заради него заряза мъж и две деца.

Еха: Вижте къщата на "сиромаха" Веселин Маринов и Веселина Пеева! (МНОГО СНИМКИ)

Наследниците на Веска живеят с баща си, а тя си гука сладко с мъжа на мечтите си в "малката" им къщурка в Пирин. Извън шегата, домът на Веселин Маринов си е просто мечта и със сигурност по него са хвърлени луди пари.

Еха: Вижте къщата на "сиромаха" Веселин Маринов и Веселина Пеева! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Това е къщата, в която те с Веселина прекарват цялото си свободно време заедно, а потребителите цъкат с език и се чудят защо Маринов постоянно ревеше, че няма пари през пандемията.

Еха: Вижте къщата на "сиромаха" Веселин Маринов и Веселина Пеева! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

"Помним го човекът как мине, не мине, разправяше по интервюта, че пандемията му е изяла запасите и не може един концерт като хората да направи. Дори част от балета си и екипа трябвало да освободи, защото не можел да им плаща. А я го гледайте, пиленцето, в каква къщичка си живее с мацето", пишат зевзеци по форумите.

Наистина домът на Веско Маринов е красив, просторен, с голям и добре поддържан двор, за който може би и лично жена му се грижи. Къщата е изцяло решена в дърво и камък, което не е никак лесно за изпълнение откъм финансова гледна точка.

Често пъти на гости му идва щерката с двете внучета, а понякога пристигат там и децата на Веселина.