Да е неадекватна, не е неадекватна (поне не е документирано официално), така че явно целта й е една - да става за посмешище на всички и да се излага. Да, говорим за Андреа, която за енти път накара хората в мрежите да се плеснат по челото и да си плюят в пазвите...

Ех, съвсем изплиска: Андреа се хвали как фен й снима под полата! (вижте потреса тук)

Бившата изгора на Кубрат Пулев, която той заряза и хвърля сол през рамо да не се случи да се съберат отново, се похвали в нета с нещо... меко казано потресаващо. А именно как фен снима под полата й в нощен бар. Разбира се, кадрите са от преди доста години, когато Теодорка е била още стройна и разбира се, тя не пропусна да ги навре в очите на потребителите.

Последните реагираха напълно разбираемо и мнозина я направиха на нищо. Но Теодорка си знае - моментално и чинно трие отзивите, които не отговарят на очакванията и надеждите й.

"Леле, ама тая наистина е перушана, пълен кукумицин. И кво като си тури сега тоя з@дник тука?! Първо - настоящият й г@з няма нищо общо с миналия й такъв. И второ - на кого му дреме за задницата ти, че я развяваш постоянно в мрежата, бе?! Вмирисаха ни се душите направо", погнаха я яко потребители, чиито коментари малко по-късно бяха изтрити.