Двамата са разделени отдавна, въпреки че прекараха над седем години заедно. Нещо повече - Мария Игнатова вече е омъжена жена, съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи, а Рачков мина през няколко връзки, но явно още не може да се отърве от спомена за блондинката.

Че Мария Игнатова е оставила своя отпечатък у него (за разлика от младата Анита Димитрова) е ясно, но е ясно и че Рачето не може да приеме с достойнство факта, че тяхната любов е приключила. Той постоянно гледа да захапе с нещо Мария и гадното е, че го прави в ефир.

Този път пак се изпусна в предаването си като заяви на Алекс Раева, че тя била Мария Игнатова. Изстреля го ей така, без никаква връзка, което накара самата Алекс да се смути и бързо да смени темата.

Рачков обаче не си поплюва и стана ясно, че Мария Игнатова му е бясна. Защо ли?! Ами, защото в същото това свое предаване, Митето заяви, че ако е знаел, че Мария е толкова пластична (разбирайте - в леглото) е щял да остане с нея завинаги...

Това вече удря директно по достойнството на Игнатова като жена, а и тя била потресена, защото не Рачков си е тръгнал от нея, а тя от него. "Повече няма да стъпи на една и съща сцена с Митко, в това може да бъдете сигурни", коментират познати на двамата.

Източник: България днес