Оля се за пореден път Лили Иванова, ама юнашката се оля! Примата на родната музика си тури цена от над 100 000 лева, за да участва някъде в Новогодишната нощ. Все сме чували, все сме виждали, ама чак толкова... Лиленце Пиленце се взе за Марая Кери ли, какво ли?!

Разбира се, Лили може да иска и ракета да я изстреля в космоса, няма ядове, стига да има кой да й я даде. В случая с тарифата й по призниците тя остана на сухо и ще си седи на топло и тихо у дома, защото така и не се намериха хора, които да я пожелаят.

"Че кой ще поиска Лилито, бе?! Да попее един час, час и половина, и да си замине със сто бона минимум. Кой ще е тоя балък, който да й се върже на претенциите, а и какви трябва да бъдат цените на кувертите, дето ще ги дават, че да й платят масрафа?! Никой няма да отиде", коментират потребители в мрежата.

За разлика от Лили, Васил Найденов е далеч по-скромен, но пък ще събере исканата от Иванова сума. Нищо, че ще му отнеме няколко дни. Васко Кеца се дава за 15-20 000 лева и вече е зает от лятото. Той се радва на пълна програма по празниците като признава, че е изтощително, но пък ще се прибере с пълен джоб. А после щял да се отдаде на дълга и ползотворна почивка през първите дни от идната година.

Източник: Crimesbg.com