От две седмици нашумялата покрай участието си в първия сезон на „Ергенът“ Благовеста Бонбонова, е на остров Бали.

 

За момента пази в строга тайна дали е там в компанията на мъж или на приятелки. За сметка на това пък не спира да залива социалните мрежи с предизвикателни кадри.

Хубавицата няма свян да позира гола, а и е разбираемо, предвид, че навремето е позирала, както майка я е родила за мъжката библия „Плейбой“.

 

Една от дамите в „Ергенът“ позволила на Виктор Стоянов да потъне между топлите й бедра. Ето коя е тя?

Мълвата носи, че след края на риалити формата, гуруто Виктор Стоянов е преспал с Благовеста Бонбонова. Намек за това направи и една от финалистките в „Ергенът“ Дениз Хайрула.

При завръщането си в родината, участничките в риалитито си организирали среща, която по-късно се пренесла в апартамента на Виктор.

 

В подкаст туркинята издаде, че „Ергенът“ се разгорещил с една от дамите и дори се стигнало до осъществяването на интимен контакт. Тя обаче категорично отказа да издаде коя е тази дама. Предполага се, че става въпрос именно за Благовеста Бонбонова.

 

Междувременно броени дни преди старта на новия сезон на „Ергенът“ мълвата понесе, че Евгени Генчев е открил любовта на живота си. Коя е тя обаче, предстои да разберем.

Източник: Уикенд