Те наистина са най-странната двойка на света. Но Дженифър Лопес и Бен Афлек не могат да прекарат дълго време разделени, дори и докато се развеждат. Бившите съпрузи не се събраха заедно в Торонто на премиерата на новия си филм, но Бен изпрати един човек, който да подкрепи бившата му съпруга, и на когото разчита вече близо 30 години. Своят съдружник и най-добър приятел — Мат Деймън.

Дженифър беше заснета да води 30-минутен емоционален разговор с най-добрия приятел на бившия си съпруг, който през цялото време се опитваше да я утеши и успокои.

Мат Деймън винаги е бил публично подкрепящ двойката, но мнозина твърдят, че той не е спестил критики към бившите вече съпрузи насаме. "Той беше човекът, който накара Бен да се върне на работа, след като връзката му с Джей Ло стана едностранна. Бен беше изцяло фокусиран върху жена си, но Мат го дръпна настрани и му каза "Хей, човече, вземи се в ръце. Фокусирай се върху себе си и собствената си кариера. Какво е направила тя някога за твоята професионална реализация? Спри с това!", разкриват източници.

Какви са точно отношенията между Джей Ло и Мат Деймън не е ясно, но е факт, че двамата са съпродуценти на премиерен филм, излъчен на фестивала в Торонто. И точно там бяха видени отново заедно. Дали наистина актьорът има пръст в раздялата на двамата си приятели, или успокоява Джен след развода, не е ясно. Но е факт, че беше приятелското рамо, на което Дженифър да се облегне, след раздялата.