Една напълно естествена и хубава Мис България си имахме и тя отиде, та се не видя. Да, говорим за момичето, което се гордееше, че е от село Юнаците и че има само едно гадже в живота си - това е Нанси Карабойчева. С първите две тя още може да се похвали, а и отдавна вече е женена за първата си любов, на която роди две дечица.

Единствената ни естествена миска се окепази: Виж какво си причини Нанси Карабойчева! (ШОК СНИМКИ в близък план)

Всички обаче са потресени от решението й да изневери на себе си и да се направи на поредната изкуствена кифла, каквито с чувал да ги ринеш, особено в столицата.

Преди ден Нанси Карабойчева лъсна на снимки от клиника за естетична хирургия, където е отишла да си напълни джуките. Кадрите са в близък план и ясно показват каква процедура е направена на блондинката. Да се питаш защо обаче, след като естествените й черти са откровено хубави. Е, не твърдим, че Нанси е Моника Белучи на младини, но притежаваше своята си неподражаема красота и чар.

Единствената ни естествена миска се окепази: Виж какво си причини Нанси Карабойчева! (ШОК СНИМКИ в близък план) - Снимка 2

Коментарите в мрежата също не закъсняха и мнозина попиляха миската, че се е повела по кокошия мозък на бръмчалките. "Ти луда ли си, ма?! Мъж имаш, деца имаш, явно си щастлива, защо ти трябваше да станеш и ти като "продукция, излязла от фабриката"?! Хайде сега и моцарелите си напълни, че да е пълна картинката", пишат по форумите.

Действително няма обяснение за промяната в мисленето на Карабойчева, която винаги е твърдяла, че иска да бъде това, което е.