Освен медения месец на Еда Едже, турските таблоиди отбелязват, че красавицата вече започва да трупа килограми и да тресе сланинки на плаж Екранната Йълдъз от „Опасно изкушение“ и мъжът й Буурахан Тунджер вече 2 седмици се радват на почивка в родния курорт Бодрум и от сутрин до залез се припичат по тамошните плажове.

Еда Едже се омъжи и започна да се угоява

За разочарование на хилядите й фенове, прясно омъжената актриса показва, че му е отпуснала края и вече не обръща внимание на фигурата си досущ като една средностатистическа занемарена съпруга. Папараците не спират до досаждат на двойката, но обективите им улавят все по-тежкото тяло на Еда Едже.

Разбира се, има и друго обяснение за качените килограми от актрисата.

„Или се е отдала на нестихващ апетит, или булчинската й премяна е скрила една ранна бременност, която тепърва ще прави тялото й по-едро“ – пишат по социалните мрежи.

И наистина – на 21 юни на сватбеното си тържество Еда изглеждаше ослепително, но сега вече не е така.

Еда Едже се омъжи и започна да се угоява - Снимка 2

33-годишната красавица каза „да“ на избраника си – баскетболиста Тунджер, в луксозен хотел край Босфора. На сватбата имаше поне 300 гости, сред които и много турски звезди. Сред тях като елегантно фламинго крачеше дългобедрата Хенде Ерчел, която е запазила фигурата си на манекенка.

Източник: „Уикенд“