Еда Едже от „Опасно изкушение“ роди месец преди термина си. Дъщеря й трябваше да се появи на бял свят в началото на май, но проплака за сефте на 4 април.

„Малката нямаше търпение да чака в корема ми още няколко седмици, затова реши да излезе. Избра си за рожден ден един много красив четвъртък“ – обяви първескинята в социалните мрежи. Тя и съпругът й дадоха на щерка си името Мина Ипек, въпреки че първоначално бяха решили да я кръстят Данахан.

33-годишната Еда Едже зачена скорострелно след сватбата си с баскетболиста Буурахан Тунджер през лятото на 2023 г., припомнят запознати. Щом научила за бременността си, екранната Йълдъз звъннала на агента си и му казала да не й търси роли за следващите 2 години. Тя била категорична, че няма да се върне на екран, преди детето й да е поотраснало до степен, че да може и без нея.

Актрисата разказа, че е страдала от големи неразположения през първите три месеца на бременността си. “Тази ситуация беше пълно мъчение. Бременността с момичета винаги е по-трудна. Разговарям с моите колежки Гупсе Йозай и Аслъ Енвер, които са майки отскоро и ми дават ценни съвети.

Източник: „Уикенд“