Мара Отварачката е решила, че колкото повече остарява, толкова по-гореща ще става. Или поне ще се опитва да се показва такава. Днес е лесно - имаме на разположение цял набор от "хитринки" - кеф ти фотошоп, кеф ти филтри, кеф ти и двете...

Преди часове Мария, която винаги обича да се пуска провокативна, направо изби рибата. Съпругата на Миро Дзвера се хвърли г@ла в банята, рекламирайки някакво масло за тяло. Че то кой ти гледа маслото при все, че Марчето е по оскъдно бельо, разкриващо всичко. Цветът е розов, а на главата й се мъдри бяла хавлиена кърпа.

Е, това вече е уникум: Мара Отварачката се хвърли г@ла в банята! (СНИМКИ, от които на мъжете им...)

Няма да обясняваме какви коментари се появиха под фотосите на миньончето на чалгата и с какви думи мъже обясняваха, че им е станало... така де, знаете какво им е станало.

Е, това вече е уникум: Мара Отварачката се хвърли г@ла в банята! (СНИМКИ, от които на мъжете им...) - Снимка 2

Друг е въпросът, че ако не е силиконът в пазвата й, Мария щеше да прилича на недоразвито тийнейджърче. Тя е толкова кльощава, че краката й са буквално като солети, а и няма никаква задница. Запълненият сутиен обаче поприкрива тези недостатъци и дава вид, все едно Мария е "засукана" мацка.

Е, това вече е уникум: Мара Отварачката се хвърли г@ла в банята! (СНИМКИ, от които на мъжете им...) - Снимка 3

Интересно дали Мирослав Соколов ревнува от тази гледка и писанията на мераклиите в нета, или се бие в гърдите като горила и се гордее с "притежанието" си.