Мара Отварачката този път си заслужи поздравленията. Признаваме, че не сме го очаквали от нея, предвид начина й на живот и интелектуалния потенциал, който демонстрира редовно.

Както знаем, Мария се показва основно (да не кажем единствено) на кифленски снимки от типа - виж къде ме заведе богатият ми мъж, виж какво ми купи, или виж ме какви големи бомби имам... Този път обаче шашна мрежата с кадри.

Е, това вече е изненада: Не сме го очаквали от Мара Отварачката! (СНИМКИ)

В момента двамата с Мирослав Соколов са във Виена, където се повозиха на файтон. Не това е впечатляващото обаче, а мястото, което чалгаджийката избра да посети - катедрален храм.

Е, това вече е изненада: Не сме го очаквали от Мара Отварачката! (СНИМКИ) - Снимка 2

Не сме знаели, че певицата е набожна, но ето, че чат-пат и нея я спохождат проблясъци. В храма Мария е облечена подобаващо като е с дълга рокля и няма разголени части по тялото. Браво! Този път се справи.

Е, това вече е изненада: Не сме го очаквали от Мара Отварачката! (СНИМКИ) - Снимка 3

Потребители се зачудиха за какво ли се моли съпругата на Миро Дзвера, а зевзеци предположиха, че най-голямото й желание е той да спре "шамарената фабрика". Знаем, че двамата имат меко казано "бурна" връзка, от която на няколко пъти Мария стигна до полицията.

Е, това вече е изненада: Не сме го очаквали от Мара Отварачката! (СНИМКИ) - Снимка 4

После обаче прости на любимия си, защото той се нави да изкупи вината си с поредния скъпарски джип. Е, колата едва ли е на името на Мария, но кой ти гледа?!