Казват, че богаташите са странни и има куп доказателства за това. Е, повечето са в Щатите, където холивудските звезди, например, са се разхождали по улиците и като битници. У нас обаче сме свикнали да гледаме тежкари, облечени по последна мода и хвалещи се с придобивките си.

Явно снахата на Васил Божков не е сред тях. Тъкмо обратното - Ива Софиянска се пусна по хавлия и обиколи столицата, без да й дреме. И като казваме хавлия, имаме предвид буквално хавлия, както виждате сами.

Тя се появи с пешкир на главата и дете в ръце като си направи и снимка, за да увековечи този паметен миг. Не, Ива не се е побъркала, а просто отишла на фризьор, за да й направи косата, но изведнъж водата спряла.

Какво да прави, след като имала да върши куп задачи - увила си една хавлия на главата и хайде газ! Обзалагаме се, че никоя кифла, чалгарка или евтина столична бръмчалка няма да се осмели на това, камо ли да се пусне сама на снимка пред хората. Но жената на Антон Божков го направи, за което можем да я поздравим.

"Ива има пари, но има и акъл, така че не й пука кой какво ще каже. Добре е повече жени да разсъждават така и да бъдат над нещата, а не да треперят дали някой косъм не им е на мястото си. Така или иначе, най-суетните са и най-зарязвани от мъжете", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com