След като потресе цялата страна с истината за себе си, а именно, че за пари, удобства и комфорт е готова да търпи дори шамари от мъжа си, Мария реши, че може и още. Като ще шокира, да шокира подобаващо, няма да се излага, я...

Днес избухна нова бомба за отношенията на певицата и Мирослав Соколов, която е просто... как да кажем... уникум. Но и всъщност чак толкова не ни учудва. Щом удари търпи, какво му е сложното да изтърпи и това?!

Става дума за изневери на половинката й, които Мария приемала не само без скандали, но и считала, че са нещо нормално. Миро Дзвера отдавна е доказал, че е безцеремонен и няма нито уважение, нито отношение към жените. Той бил свикнал да взима това, което иска и да си гледа кефа. А условието една жена да е с него, било точно това - да не му пречи.

Мара Отварачката отдавна била наясно със забежките на мъжа си, но ги обяснявала просто като търсене на разнообразие. Тя била убедена, че сърцето на Миро е само нейно и по този начин, като не го ревнува, го влюбва в себе си още повече.

"Какво толкова се впрягат някои женички от един с@кс?! Всички мъже го правят и всички жени са наясно, просто се преструват. Отлично знам, че той не изпитва чувства към някоя, която ще оправи за една вечер. Нека ходи, нека разпуска! Важното е, че при мен се връща", изби рибата Мария.