Апокалипсис се задава в дома на Мария и Миро Дзвера. Двамцата и без друго не са пример за кротко и любящо съжителство, след като на няколко пъти онзи и "нацепи кофата", но сега не ни се мисли какво предстои. А именно - източници хвърлиха адска бомба за интимна афера на Мара Отварачката, за която никой не подозираше.

Знаем колко оборотно е миньончето, но това вече мина всички рамки на нормалното. Защото мъжът, с когото се е "онодила", се оказа не само отдавна женен, но и известен неин колега. Може би най-известният от всички - Коцето.

Е, сега Дзера й свети маслото: Вижте с кой женен мъж се е ч*кала Мария! (шок разкрития + СНИМКИ)

Да, Коцето. Същото Коце - Константин, който е бракосъчетан за своята Надя, но въпреки това от години оправя и бутилки с алкохол, и колежки, и фенки. Последното разкритие бе за кратката му афера с Преслава преди време, но инфото за Мара изби рибата.

А потвърждение за разкритията на източниците е и това фото отпреди три години, на което Мария буквално се търка в чатала на Константин пред очите на жена му и на десетки хора в заведение. Кадърът е от Нова година, когато те са били заедно на участие, а с тях е и Борис Дали.

С Борката обаче Мария не се държи така фриволно, както с Коцето, когото се оказа, че "оправила" няколко пъти "за спорта" след общи изяви... То това хубаво, но тепърва става интересно какви ще са реакциите на Надето и най-най-вече на зверчето Миро, чиято тежка ръчица Марийка комай пак ще усети.