Певецът Юлиян Константинов, който от доста време насам май е по-популярен като панелиста на Гала, втрещи зрителите с разкритие за развода си. Както знаем, той е разведен официално с жена си от няколко години, но никога преди не беше повдигал темата - нито за брака си, нито за развода си.

И ето, че го направи сега, при това в ефир, за да изръси голяма глупост. Константинов започна да се смее и да разказва за свой познат, който търсел жена за съпруга. Но бил убеден, че дамата трябва да се казва Петя, защото той самият се казвал Петър. И вярвал, че това ще му донесе щастие.

"Да бе, да! Дръжки! Обясних му, че подобно нещо не само няма да му донесе успешен брак, но даже може и да го провали. Ето ме мен и моята бивша съпруга Юлия", засмя се певецът, с което ошашави доста от зрителите.

"По-нелепо обяснение не бяхме чували", коментират потребители в нета. А другото, което им направи впечатление бе, че дори самата Гала не знае как се казва жената на Константинов и я смяташе за Юлияна, а тя е само Юлия.

"Правете си сметка колко "много" е говорел той за нея и докато са били женени. Че как няма да й писне на жената и да го зареже, след като той я крие и дори не говори за нея на най-близките си колеги", възмущават се в нета потребителки.

Към днешна дата Константинов е все така загадъчен и не споделя дали има нова партньорка.