Макар Джулиана Гани все още да не е разкарала актуалната си изгора – полицая Теодор Гецов, във връзката им далеч не всичко е розово, както вероятно мнозина си го представят.

Към днешна дата двойката е на почивка в Кения, но преди това са имали грандиозен скандал, по време на който се е стигнало дори до размяна на крошета. За да дразни полицая, Джулиана се е снимала дори в разголена фотосесия с друг мъж – бодибилдъра Йоан Драганов.

 

Хора от близкото й обкръжение издават, че тя има много труден характер и тормози Теодор с постоянни скандали. Не спирала да му натяква, че е „пълен дрипльо“ и няма възможност да поддържа високия й стандарт на живот. За да води жена си ежемесечно по езкотични почивки, Теодор затънал в кредити.

 

Гани пък се хвалеше, че разполага с наследство от покойния си баща, който бил много богат арабин. Нейни близки обаче издават, че финансовото й положение далеч не е толкоз стабилно, колкото непрекъснато се опитва да демонстрира.

Родителят й, който е родом от Бейрут, е прекарал живота си в Италия и Абу Даби. Наистина бил доста заможен – оставил на дъщеря си над 1 млн. долара и отделно доста имоти. Имал много апартаменти в центъра на Пловдив които давал под наем, твърдеше преди време майката на Джулиана – Екатерина.

 

И макар силиконката наистина да получила солидно наследство от родителя си, тя бързо го пропиляла през широките си пръсти.

 

Едва ли за някого ще е изненада, ако в скоро време Джулиана разкара Теодор и намери следващата си любов. Нейни приятели доверяват, че раздялата им е въпрос на седмици.

Малцина са наясно с факта, че първият й съпруг Станимир Ташев е лежал 9 месеца зад решетките в Гърция заради далавери с фалшиви евро. И макар силиконката да била запозната много добре с тъмното му минало, не се вълнувала от този факт. Освен това мълвата носи, че Станимир заработвал прехраната си и като дарявал с ласки платежоспособни мъже като публикувал обявите си в специализирани сайтове. Тарифата му била 200 евро и се радвал на огромен интерес от страна на нежните мъже. Джулиани признава, че всичко това е вярно и посочва именно това като причина за скоростната им раздяла.

 

За никого не е тайна, че силиконката започна кариерата си като еротичен модел по неособено легален начин. Дори не била навършила пълнолетие, когато станала танцьорка на пилон в пловдивски клуб, откъдето си докарвала много добри пари. Когато сложила силикона, хонорарът й нараснал неколкократно. Получавала по 400 лв. за един танц.

 

Лъжела майка си, че работи като сервитьора, но един ден, когато родителката й я проследила, истината лъснала. Екатерина побесняла, когато видяла дъщеря си да се гологъзи, хванала я за косата и я свалила от там с крясъци и шамари. Днес обаче плеймейтката избягва да говори на тази тема.

 

Джулиана потвърждава, че е била стриптийзьорка, но е категорична, че никога не е продавала тялото си за пари. Подчертава, че не понася дебели и плешиви чичковци и дори да й дават милиони, не би ги удостоила с внимание.

Откакто стана майка, загърбила миналото си на стриптийзьорка, но не спира с разголените фотосесии.

 

Докато стигне до сегашния си вид, се е подложила на редица пластични операции – три ринопластики за смаляване и оформяне на носа, както и няколко хирургични интервенции за уголемяване на бюста.

Източник: Уикенд