Холивудската дива Джулия Робъртс странно е избързала с продажбата на имота, като го е пласирала само за 2 седмици, без да се пазари излишно. Актрисата живя със семейството – трите деца и съпруга си, в тази къща близо 4 години.

Имението е на повече от 100 години, построено е във викториански стил от прочут архитект. На разгърната площ от 600 квадрата се разполагат 5 спални, 4 бани, гараж за 2 коли, винарна, градина и допълнителна таванска стая. На първия етаж има официална трапезария и семейна стая с камина.

Американските таблоиди разкриват, че причината за продажбата на луксозния дом е у съпруга на актрисата – оператора Дани Модър. Кинаджията не издържал повече на живота в Сан Франциско и искал да се върне в родния си Лос Анджелис. Модър настоявал да живее в сърцето на Холивуд, за да упражнява с успех професията си на кинооператор. Отделно от това бил запален сърфист и рано сутрин обичал да яхва вълните.

Джулия Робъртс продаде къщата мечта, за да спаси брака си

Твърди се, че 54-годишния Дани поставил ултиматум на жена си – или се връщат цялото семейство в Малибу, или се прибира сам. И за да не се стига до крайност, Джулия Робъртс избрала да има мир в семейството и обявила имота за продан, като реализирала печалба между другото от 3 млн. долара.

Източник: „Уикенд“