Джулия Фокс е по известна с неподражаемия си плашещ стил от колкото с актьорските си таланти. За момента актрисата е една от най-скандалните жени на Холивуд. Дори отвя Лейди Гага и я свали от първото место.

Бившата любовница на Кание Уест постоянно се появява публично в странни образи, в които дори вкъщи е смелост да носиш, а какво остава да ходиш така на улицата.

Джулия Фокс обаче никога не забравя да се гримира. Тя си избелва веждите, сякаш ги трие и си слага на лицето опушени нюанси.

На едно от последните си излизания бившето гадже на рапъра взриви улиците на Ню Йорк. Актрисата се пусна по дънков топ от риза и се разходи из метрополиса. На голите си крака си бе обула обемни бели ботуши, а в ръката си носеше също бяла ретро чантичка. Но случайно или не Фокс бе забравила да си обуе дънките, и бе само по бикини, в същия стил като горнището.

Джулия Фокс втрещи без панталон на улицата (Бившата на Кание Уест шокира  минувачите – Снимка)

Този нелеп тоалет бе комбинирала със странен грим в любимите си медни нюанси. Но акцентът на образа й бе мазната й коса, която висеше от главата й на висулки.

„Какъв кошмар”, „Побъркала ли се е”, „Другият път ще излезе чисто гола”, „Добре поне, че си е сложила бикините”, коментираха очевидците. А на самата Джулия изобщо не й пукаше какъв шок предизвика с вида си.

Източнк: Уомансдей