Джулиана Гани хвърли всички в шаш с притесненията, които направи публично достояние. 

Неотдавна тя разкри, че заедно с новата й изгора – полицаят Теодор Гецов, са в очакване на рожба. При все, че двойката дори съобщи горещата новина на голямо бебешко парти, Джулката изрази притесненията си, че уж е бременна, а няма корем.

Именно това хвърли мнозина в размисли. Някои дори заподозряха, че бременността й е кьорфишек. В същото време Джулиана отбеляза, че отново е в очакване на момче, което ще се появи на бял свят в началото на следващата година.

По разбираеми причини най-нетърпелив е батко му Давид – първородният син на Джулиана Гани. Така той не само ще стане батко, а и ще има братче, с което да си играе. 
Тези дни Джулиана отбеляза, че вече е в 22 гестационна седмица от бременността си. Тя дори направи обществено достояние един от най-важните прегледи на бременността – феталната морфология, показваща реалното развитие на плода.

От прегледа стана ясно, че бебето й се развива добре и по правилния начин. Джулката дори запечата тоновете на сърчицето му. Вижда се и ръчичка, която маха. Плеймейтката обаче не крие притеснението си от това, че все още няма корем. Докторът я успокоил, че плодът се развива отлично и всичко е строго индивидуално. Освен това тя е с нисък индекс на телесната маса.
Източник: pik.bg

Джулиана Гани започна да шикалкави! Каква е вероятността бременността й да се окаже фалшива?