Много влюбена, много обичана, много хепи... абе всичко по много е Джулиана Гани с нейния Теодор Гецов, но това явно не стига, за да пожелае да се омъжи за него. Бременната силиконка, която трябва да роди второто си дете след броени дни заяви твърдо, че няма да вдига сватба с полицая. И точка.

"Да не съм луда, че да се омъжвам за Теодор?! Тая няма да я бъде. Вече поумнях, а и станах много суеверна. Колкото пъти съм се венчала, толкова пъти съм свършвала с развод и скандали с бившите. Не искам вече такива неща и затова няма да бъда булка. А и двамата ще имаме дете, което е по-важното за всяко семейство от сватбите", разсъждава Гани.

Не е ясно колко точно обаче й е важно детето при все, че за първото й отроче - Давид се грижи изцяло баща му. Илиян Найденов е поел отговорността за ежедневието на сина им, докато Гани се фръцка насам-натам. Подобно безотговорно поведение няма нито една силиконка или плеймейтка, ако щеше Златка Райкова, Николета Лозанова и другите - всички са с децата си.

"Само Джулата такъв вятър има в главата, че отворят ли я, ще отнесе всичко като торнадо. Тежко и горко обаче на тоя Гецов, щото ха на бас, че след някоя и друга годинка ще му насади второто бебе на него. А тя ще си хване моцарелите и ще хукне при трети", коментират потребители в нета. А дали ще се окажат прави, има време да разберем.