След като в шоуто „Като две капки вода“ лъсна колко е зле с чуждите езици, едрогърдата Джулиана Гани е взела решение да се развива интелектуално и поради тази причина се е записала на курсове по английски език, за да не отнася купища подигравки от зрителите. За никого не е тайна, че до момента блондинката наблягаше единствено на външния си вид, но за пръв път се е заела да обогати и знанията си.

 

При все, че Джулиана обича да кръстосва по света, английският език далеч не й е силна страна. Тя се надява да напредне бързо с уроците, за да не се излага повече. Признава, че като девойка работела в стриптийз бар и ученето не й било сред приоритетите. Когато станала танцьорка на пилон в пловдивски клуб, все още нямала 18 години, но пък си докарвала добри пари.

 

След това сложила и силикона, хонорарът й скочил двойно, дори тройно. Твърди, че никога не се е срамувала от танците си. Днес обаче избягва да говори на тази тема – откакто станала майка, загърбила миналото си, но пък не е спряла напълно с разголените фотосесии.

За никого не е тайна, че Джулиана има зад гърба си редица пластични операции, за да докара сегашния ски външен вид – три ринопластики за смаляване и оформяне на носа и няколко хирургични интервенции за уголемяване на бюста.

 

Има и два развода зад гърба си, а настоящата й връзка с полицая Теодор Гецов засега върви, макар че според близките й, двамата няма да остареят заедно. Припомняме, че Гани се захвана с него, веднага след раздялата й с фитнес инструктора Илиян Найденов, който е баща на големия й син и бързо реши, че иска дете от полицая.

 

Тя несъмнено упорито върви по стъпките на майка си Екатерина, която има няколко деца от различни мъже. Блондинката е с доста труден характер и сменя съпрузите си като носни кърпички. Мълвата носи, че редовно тормози полицая със скандали и дори вече успяла да му се качи на главата. Освен това тя била тази, която носи повечето пари в семейството и се налагало той да я слуша за всичко, защото не спирала да му натяква колко е некадърен.

 

Джулиана стана популярност с голите си снимки и множеството пластични операции. Преди време уж се зарече, че слага край на корекциите, но остана само празно обещание.

Гани възнамерява отново да оправи обонятелния си орган, само изчаква да приключи участието й в „Капките“, за да може спокойно да легне под ножа за пореден път.

Източник: Уикенд