Джулиана Гани чака с нетърпение да свърши ангажиментът й в „Като две капки вода“, за да се подложи на поредната пластична операция – този път иска нов нос. Макар вече неколкократно да е изтънявала обонятелния си орган, все е недоволна от крайния резултат. Силиконката е известна с любовта си към пластичната хирургия и няма никакво намерение да се отказва от нея. Последната й ринопластика е отпреди няколко години като тогава се довери на хирург от южната ни съседка – Гърция.

 

Популярността на Джулката се дължи именно на многобройните й пластични операции, както и на голите й снимки. Тя до такава степен е променила външния си вид през годините, че едва ли някой би могъл да се сети каква е била естествената й визия. Подложила се е на 3 хирургични интервенции за уголемяване на бюста, три ринопластики, а сега й предстои и четвърта. Що се отнася до филърите в устните и по лицето й, тях изобщо не ги броим.

 

Първият път, в който блондинката легнала под ножа бил на едва 21 години. Тогава се изявявала като стриптийзьорка и по-опитните й колежки й подшушнали, че с по-пълна пазва ще изкарва повече бакшиши. Когато започнала работа в нощния клуб, Гани била едва на 16 години, затова работела нелегално и без знанието на майка й.

Признава, че когато си сложила силикона, интересът към нея скочил многократно и наистина получавала повече бакшиши. Към днешна дата обаче Джулиана категорично отказва да се връща към миналото си.

 

Когато слязла от пилона, започнала да се снима гола за еротични списания. Именно тогава решила, че гръдната й обиколка не е достатъчно голяма и отново се подложила на операция. Резултатът обаче не я удовлетворил, тъй като бюстът й не бил направен добре и се наложило да го оправя. Затова легнала отново на операционната маса, след като спечелила конкурса „Мис Силикон“. Според нея към днешна дата бюстът й е съизмерим с височината й. Тук е моментът да отбележим, че Джулката има общо 2000 кубика силикон в пазвата си.

 

Блондинката отказала да кърми синовете си Давид и Кай, за да не си развали бюста. Нямала никакво намерение да го прекроява за четвърти път, тъй като сега го намира за идеален. Споделя, че дълго време си мечтаела да изглежда по начина, по който я виждаме в момента.

 

Отбелязва, че се увлякла много по естетичните корекции, защото като момиче обожавала куклите Барби и мечтаела за този идеал, който е недостижим за нормална жена, без каквито и да било корекции. Изрусила се още в тийнейджърските си години, след което се заела с ремонтирането на лицето и тялото си.

В заключение посочва, че е отворена за всякакви новости в естетиката и е склонна да експериментира.

Източник: Уикенд